Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe

Persoonlijk betrokken en op traditioneel christelijke wijze.

Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe biedt een ruim assortiment diensten en goederen aan. Wij hechten waarde aan regionale leveranciers, bij voorkeur eveneens gevestigd op de Veluwe.

Begrafenisverzorging

De begrafenisverzorger zal vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de begrafenis zorgdragen voor alle wettelijke formaliteiten en afspraken maken met de predikant, koster en/of begraafplaatsbeheerder om de begrafenis geheel naar wens van de overledene en nabestaanden te laten verlopen.

Met raad, kunde en persoonlijke aandacht zal hij/zij de nabestaanden begeleiden in deze periode van verdriet.

Eén begrafenisverzorger zal het vaste aanspreekpunt zijn voor de nabestaanden.

Rouwdrukwerk

Het rouwdrukwerk wordt door Christelijke begrafenisonderneming Veluwe volledig in eigen beheer vervaardigd. Zo kan na een overlijden de rouwbrief spoedig worden opgesteld, gedrukt en worden verzonden.

De collectie omvat de traditionele rouwbrieven, maar ook moderne rouwkaarten met bijvoorbeeld eigen afbeeldingen kunnen per direct worden vervaardigd in de eigen drukkerij.

Ook het drukken van dankbetuigingen na afloop van de begrafenis kunnen wij verzorgen.

ROUWVERVOER

In samenwerking met onze regionale partners biedt de Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe vele vormen van rouwvervoer. Hoofdzakelijk per statige zwarte rouwauto, maar ook per koets is mogelijk.

Voor het vervoer van nabestaanden op de dag van de begrafenis mogen wij beschikken over (verlengde) volgauto's of rouwbussen.

Grafkisten

De in Apeldoorn gevestigde grafkistenfabriek DZU heeft een meer dan 100-jarige geschiedenis in de levering van grafkisten. De geboden consistentie en kwaliteit van deze leverancier, plus het feit dat zij eveneens op de Veluwe zijn gevestigd vormt de basis voor een uitermate goede samenwerking.