Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe

Persoonlijk betrokken en op traditioneel christelijke wijze.

Wilsbeschikking

In een wilsbeschikking legt u de wensen voor uw eigen begrafenis vast. De nabestaanden en de begrafenisverzorger kunnen hieruit uw wensen afleiden en de begrafenis hiernaar vormgeven. Voor uzelf en voor de nabestaanden kan het opstellen veel rust bieden.

Het opmaken van een wilsbeschikking is geen verplichting, maar kan uw nabestaanden ontzorgen én draagt eraan bij dat uw wensen met betrekking tot uw begrafenis worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de ingevulde wilsbeschikking op een makkelijk te vinden plaats door uw nabestaanden kan worden gevonden. Bewaar het bijvoorbeeld bij uw belangrijke papieren. Stel uw partner, kinderen of een vertrouwenspersoon op de hoogte van de bewaarplaats of geef deze een kopie.

Om u te helpen met het opmaken van een wilsbeschikking kunt u kosteloos een exemplaar bij de Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe opvragen. Door onderstaand formulier in te vullen ontvangen wij uw gegevens en zullen per ommegaande u een exemplaar toezenden.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking is niet hetzelfde als testament. In een testament kunnen de laatste wensen over uw nalatenschap worden vastgelegd.